Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2023

Rektörümüz Akademik ve İdari Yönetim ile Yeni Eğitim-Öğretim Yılını Değerlendirdi

Üniversitemizde yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, akademik ve idari yöneticilerimizle bir araya geldi. Yeni döneme dair değerlendirmelerin yapıldığı toplantıların ilki 2 Ekim 2023 tarihinde Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Bu toplantıya Üniversitemiz Fakülte Dekanları, Enstitü, Yüksekokul ve MYO Müdürleri ile birlikte Üniversitemiz Rektör Yardımcıları ve Genel Sekreteri de katılım sağladı. Özellikle eğitim-öğretimle ilgili konuların ele alındığı toplantıda, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir Üniversitemiz yöneticileri ile çeşitli konularda istişarede bulundu.

3 Ekim 2023 tarihinde ise, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Üniversitemiz Senato Salonu’nda Genel Sekreterimiz, Genel Sekreter Yardımcılarımız ve Daire Başkanlarımızla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, yeni başlayan eğitim-öğretim döneminin aksaksız ve eksiksiz bir biçimde sürdürülebilmesi için yapılması gerekenler üzerinde duruldu.