GENEL SEKRETERLİK BİRİM TOPLANTISI YAPILDI

Genel Sekreterimiz Cihangir Boz ve Genel Sekreter Yardımcımız Faruk KÜÇÜK başkanlığında Genel Sekreterlik personelleri ile genel değerlendirme toplantısı ger&ccedi

Genel Sekreterimiz Cihangir BOZ başkanlığında Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı personelleri ile birim koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Genel Sekreterimiz Cihangir BOZ başkanlığında Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı personelleri ile birim koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Genel Sekreterimiz Başkanlığında İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Personelleri İle Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.

Genel Sekreterimiz Cihangir BOZ başkanlığında Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı personelleri ile birim koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Genel

Lisans Öğrencilerimizin Mezuniyet Sevinci

Üniversitemiz 2023 yılı lisans mezunlarına yönelik Merkez Yerleşkemizdeki Spor Vadisi’nde yer alan Kapalı Spor Salonu’muzda düzenlenen mezuniyet tör

Önlisans Mezunlarımızı Geleceğe Uğurladık

Üniversitemiz 2023 yılı önlisans mezunlarına yönelik düzenlenen mezuniyet törenimiz büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Merkez Yerleşkemiz

Genel Sekreterimiz Başkanlığında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Personelleri İle Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.

Genel Sekreterimiz Cihangir BOZ başkanlığında Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personelleri ile birim koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Genel

Genel Sekreterimiz Başkanlığında Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Personelleri İle Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.

Genel Sekreterimiz Cihangir BOZ başkanlığında Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personelleri ile birim koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Genel Sekreter

Rektörümüz ve Genel Sekreterimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Teşrifleri ile Gerçekleşen Bandırma Bor Karbür Üretim Tesisi Açılış Töreni'ne Katıldı.

Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve il ve ilçe protokol üyelerinin yaptığı tesisin açılış t

TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİMİ

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR’in Genel Sekreterlik çalışanlarına verdiği “Teşekkür Belgeleri" Genel Sekreterimiz