Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2020

Rektörümüz "15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü" Programı Kapsamında Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda Düzenlenen Törene Katıldı

"15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü" programı kapsamında Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda etkinlik düzenlendi. Üniversitemiz, Bandırma Kaymakamlığı, Bandırma Belediyesi ve Bandırma Garnizon Komutanlığı ortaklığı ile düzenlenen anma programı Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in yanı sıra, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğgeneral Oğuz Okuyucu, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, Bandırma ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Üniversite personelimiz ve vatandaşlarımızın katılımıyla, Covid-19 nedeniyle alınan tedbirler çerçevesinde gerçekleşti. Genel Sekreterimiz Cihangir Boz da, tören de hazır bulundu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan program sinevizyon gösterimleriyle devam etti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı konuşma barkovizyon aracılığıyla katılımcılara izletildi. Program 00.13’te okunan selaların dinlenmesinin ardından okunan Kur’an-Kerim tilaveti ve Bandırma İlçe Müftüsü Halil Şekerci’nin şehitlerimiz için yaptığı dua ile sona erdi.

Gönen, Manyas, Erdek ve Susurluk Kaymakamlıkları tarafından düzenlenen "15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü" programlarına ise Rektör Yardımcılarımız ve meslek yüksekokulu müdürlerimiz ile Üniversite personelimiz yoğun katılım gösterdi.