Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2023

MÜSİAD Bandırma Yönetimi ve Üyeleri İle Birlikte Üniversite Kampüs Turu Gerçekleştirildi

Üniversitemiz tarafından, Üniversitemizi ve kampüslerimizi tanıtmak amacıyla organize edilen “Kampüs Turu” etkinliği kapsamında MÜSİAD Bandırma Yönetim Kurulu Üyeleri ve MÜSİAD’a üye iş insanları Üniversitemizi ziyaret etti. MÜSİAD Bandırma Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Tetik’in yanı sıra, geçmişte aynı kurumun başkanlığını yürüten İhsan Turgut, Ahmet Çömez ve Ali Şengül ile beraberlerindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından karşılandı.

Heyet, öncelikle Yeni Senato Salonu’muzda ağırlandı. Tanışma, sohbet ve Üniversitemizin tanıtım filminin izlenmesinin ardından kampüs gezisi gerçekleştirildi.

“Kampüs Turu” etkinliğinin ilki olan gezi kapsamında sırasıyla Prof. Dr. Sabahattin Zaim Kütüphanesi, Denizcilik Fakültesi Laboratuvarları, Öğrenci Yaşam Merkezi (öğrenci yemekhanesi, oyun alanları, okuma salonu, konferans salonları, medya merkezi, vb.), Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri MYO derslik ve laboratuvarları ile Spor Bilimleri Fakültesi, açık ve kapalı spor alanları ve Stadyum’un bulunduğu BANÜ Spor Vadisi ziyaret edildi. Ziyarette Fakülte Dekanları ile MYO Müdürleri de hazır bulundu.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Celalettin Yanık, Rektör Danışmanımız Prof. Dr. İsmail Şahin, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz ile Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Öğr. Gör. Muhammed Murat Öymez’in de hazır bulunduğu ziyarette, Üniversiteyi ziyaret etmekten ve kampüs turundan duydukları memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Bandırma Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Tetik, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e davetlerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Heyet üyeleri, bu ziyaretin çok anlamlı olduğunu, Üniversitenin gelişimini bizzat görmekten dolayı çok büyük memnuniyet duyduklarını, Üniversitenin tahmin ettiklerinin ötesinde bir gelişim gösterdiğini, şehirdeki diğer kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlara Üniversiteyi ziyaret etmelerini şiddetle tavsiye ettiklerini belirtti.

Üniversitemizi daha yakından tanımak, görmek ve gezmek isteyen aday öğrenciler ve her yaştaki tüm vatandaşlarımız için her Perşembe günü saat 14:00’de Üniversite Giriş Kapısı önünde buluşarak gerçekleştireceğimiz “Kampüs Turu” etkinliğimize katılmak isteyenler kurumsaliletisim@bandirma.edu.tr adresine mail göndererek randevu alabilirler. Öte yandan, kamu, özel ya da sivil toplum kuruluşları ise heyet olarak Üniversitemizi ziyaret etmek istedikleri takdirde arzu ettikleri bir tarih ve zamanla ilgili önceden iletişime geçerek Üniversite yönetimimizin eşliğinde ziyaret yapabilirler.  Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Ailesi olarak kapılarımızın her zaman açık olduğunu ifade etmek istiyor, heyecanla ziyaretçilerimizi bekliyoruz.