Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2023

Kütüphanemize Değerli Bağışlarından Dolayı Prof. Dr. Nesimi Yazıcı’ya Plaket Takdim Edildi

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in davetiyle Üniversitemize gelen Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Nesimi Yazıcı’ya plaket takdim edildi.
Kitap bağışlarından dolayı Yazıcı’ya teşekkürlerini ileten Rektöürümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir “Prof. Dr. Sabahattin Zaim Kütüphanemiz, bağışlarla öğrencilerimize büyük bir kaynak olmaya devam etmektedir. Değerli hocamız Prof. Dr. Nesimi Yazıcı’ya kütüphanemize katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Kendisi, eğitime ve kültüre olan bağlılığıyla bizi ilhamlandırmış ve kütüphanemizin daha da gelişmesine katkı sağlamıştır” ifadelerini kullandı.
Plaket takdiminin ardından bölgemizin en zengin kütüphanesi olan Prof. Dr. Sabahattin Zaim Kütüphanemiz incelendi. Kütüphane gezisine, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, İslami İlimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Abdurrahman Özdemir, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanımız Barış Yıldırım, İslami İlimler Fakültesi akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Ailesi olarak beş bine yakın eseri kütüphanemize bağışlayan Prof. Dr. Nesimi Yazıcı’ya en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.