Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2024

Gösterim: 44

Üniversitemizin Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlık Sürecine Dair Eğitimler Akademik ve İdari Personelimizin Katılımıyla Gerçekleştirildi

2023 yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) hazırlık sürecine ilişkin planlamalarını hazırlayan Kalite Koordinatörlüğü bu doğrultuda iki eğitim gerçekleştirdi. Fakülte, Meslek Yüksekokulu ve Enstitülerimizden KİDR sürecine katkı sunması ve birimlerin yıl içinde yaptığı çalışmaları izlemesi amacıyla Birim İç Değerlendirme Raporu’nu (BİDR) hazırlamaları istendi. Genel Sekreterlik, Daire Başkanlıkları, Koordinatörlük ile Uygulama ve Araştırma Merkezleri’nden ise birimleri ile ilgili olan ölçütlere yönelik KİDR- Katkı Raporu (KİDR-KR) hazırlamaları istenerek veri talebinde bulunuldu.

Hem BİDR hem de KİDR-KR sürecine ilişkin düzenlenen eğitimler iki oturumda gerçekleşti. 9 Şubat 2024 Öğrenci Yaşam Merkezi Mor Salonda gerçekleşen eğitimlerde Kalite Koordinatörlüğümüz tarafından talep edilen raporu hazırlamakla ile yükümlü Birim Kalite Komisyonu Başkan ve Üyeleri hazır bulundu. Raporların hazırlık sürecine yönelik sunumların gerçekleştirildiği eğitimde ilgili raporların önemi ve hazırlama sürecinde gerekli olan teknik detaylar Rektör Yardımcımız ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu tarafından katılımcılara aktarıldı. Komisyon üyelerinin sorularının yanıtlanmasının ardından etkinlik sona erdi.

BİDR VE KİDR-KR sürecine ilişkin gerçekleştirilen sunuma ve KİDR Hazırlama Kılavuzu 3.2’ye ulaşmak için lütfen tıklayınız.


Fotoğraflar