Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2020

Üniversitemiz “YÖK-CİSCO-ODTÜ” İşbirliğiyle Düzenlenen Network ve Siber Güvenlik Eğitimlerine Katılıyor

Üniversitemiz, Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ve CİSCO şirketinin işbirliği ile düzenlenen, network ve siber güvenlik konulu çevrimiçi eğitimlere katılacak. İlk iki fazı tamamlanan eğitimlere 24 üniversite katılım gösterirken, yürütülecek olan 3 fazda 30 üniversitenin daha eğitimden istifade etmesi planlanıyor. Her üniversiteden 3 akademisyenin katılabildiği ve 210 saat süren eğitimde, Üniversitemizden öğretim üyelerimiz de yer alacak. Eğitime katılan öğretim üyelerimiz network ve siber güvenlik konularında edindikleri bilgileri, düzenlenecek bir eğitim programı dahilinde Üniversitemizdeki diğer akademisyenlere ve öğrencilerimize aktaracak. Böylece öğrencilerimizin birçok alanda dijital yetkinliğe sahip olmaları sağlanacak.