Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2023

Gösterim: 69

Üniversitemiz Paydaşlığında Gençlik ve Spor Faaliyetlerinde İş Birliği Protokolleri İmzalandı

Üniversitemiz ile Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi ve Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında gerçekleşen iş birliği sonucunda “Gençlik ve Spor Faaliyetlerinde Kurumlar Arası İş Birliği Protokolleri” resmî olarak imzalandı. Protokol imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp katıldı. Törende Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı da hazır bulundu.

İmzalanan protokoller kapsamında; Üniversitemiz, Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi ve Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında güç birliği sağlanarak başta gençler olmak üzere kent sakinlerinin eğitsel, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılımını geliştirmek, üniversite gençliğinin şehre uyumunun sağlanması noktasında süreci hızlandırmak, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesini destekleyerek bireylerin kişisel gelişimlerine katkı sağlanması amaçlanmaktadır.

Vali Ustaoğlu, törende yaptığı konuşmada, "Gençlerimizin spora duyarlı bireyler olmalarını sağlamak adına her alanda öncü olmaları için desteklerimiz devam edecek. Paydaşlarımızla birlikte gençlerimizin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp da protokolü imzalayarak hayırlı olması temennisinde bulundu.


Fotoğraflar