Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2023

Gösterim: 73

Üniversitemiz İle İDO Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı: Biletlerde Personel ve Öğrencilerimize %30 İndirim Uygulaması Başlıyor

Üniversitemiz ile İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.) arasında, öğrencilerimiz ile akademik ve idari personelimize yönelik olarak seyahatlerde indirim uygulanmasına yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Üniversitemiz ile İDO arasında yapılan protokol kapsamında, deniz ulaşımının yaygınlaşması ve deniz kültürünün geliştirilmesi amacı ile İDO tarafından Üniversitemiz öğrencilerine ve personeline deniz yolu ile yapacakları seyahatlerde indirim yapılması öngörülmüştür. Protokol gereğince Üniversitemiz personeline yaya ve araç biletlerinde, öğrencilerimize ise yaya biletlerinde indirim uygulanacaktır. Yapılan protokolle birlikte İDO ile yapılacak deniz seyahatlerindeki bilet fiyatı üzerinden % 30 indirim uygulanmasına karar verilmiştir.

Söz konusu protokole göre, Üniversitemiz öğrencileri ile akademik ve idari personeline Üniversitemiz web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden bir promosyon kodu tanımlanacak olup, bilet alımı gerçekleştirirken bu kodu girerek indirim hakkı elde edebileceklerdir. 

Ayrıca, ilerleyen günlerde İDO web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden de isim-soy isim ve sicil/öğrenci numarası girdiklerinde kendilerine bir promosyon kodu tanımlanacak olup, bilet alımı gerçekleştirirken bu kodu girerek indirimli bilet satın alınabilecektir.

Üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in imza attığı protokolü, İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (İDO) adına Genel Müdür Murat Orhan imzaladı. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, söz konusu protokolün Üniversitemiz öğrencileri ile akademik ve idari personeline hayırlı olması temennisinde bulunarak Üniversitemiz öğrencilerine ve personeline bu imkânı sağladıkları için İDO Genel Müdürü Murat Orhan’a teşekkür etti.


Fotoğraflar