Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2023

Gösterim: 65

ÜNİVERSİTEMİZDE BOYKOT VAR!

Filistin'de, tüm dünyanın gözü önünde tarihin en büyük zulümlerinden biri yaşanmaktadır. Siviller, kadınlar, çocuklar, yaşlılar, topyekûn bir halk korkunç silahlarla, bombalarla katledilmektedir. Yollar, hastaneler, okullar ve altyapı tesisleri sistematik olarak vurulmaktadır. 

İsrail'in Gazze'de sivillere saldırılarının ardından dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanında İsrail ürünlerine boykot kararı alınmaktadır. Gazze'ye yönelik saldırıların başladığı ilk andan itibaren, İsrail'in insanlık dışı eylemlerine karşı duran ve Filistinlilerin yanında olduğunu belirten Üniversitemiz, siyonist işgale karşı tepkilerini sürdürmektedir. 

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Ailesi olarak İsrail’in çocuk, yaşlı ve kadın ayrımı gözetmeksizin Gazze’ye yönelik başlatmış olduğu katliamı kabul etmemiz mümkün değildir. Bu kapsamda Üniversitemiz, Filistin'de yaşanan insanlık suçlarına destek sağlayan markalara karşı boykot kararı almıştır.  Üniversitemiz yerleşkelerindeki kafe, kantin ve yemekhane gibi bütün alanlarda, bu markaların ürünlerinin satışına izin verilmeyecektir. 

Kamuoyuna duyurulur!


Fotoğraflar