Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2023

Gösterim: 55

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümümüz Tarafından Uluslararası Seminer Düzenlendi

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümümüz tarafından Brawijaya Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Drs. Andy Fefta Wijaya ve Dr. Fadillah Amin’in katılımlarıyla uluslararası seminer düzenlendi.

Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleşen uluslararası seminere İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Serap Palaz Çakır, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Gökhan Orhan, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Gökhan Orhan’ın açılış konuşmasını yaptığı seminerde; Brawijaya Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Drs. Andy Fefta Wijaya, “Endonezya Kamu Politikası Perspektifinden İş Birlikçi Yönetişim ve Çoklu Heliks Perspektifi” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Ardından Brawijaya Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Fadillah Amin ise “Yönetişim Reformu: Mevcut Endonezya Reformunun Odak, Trend ve Ana Gündemleri” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Seminer, soru cevap bölümü ile sona erdi. 

Seminer programı sonrasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Serap Palaz Çakır ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Gökhan Orhan, Prof. Drs. Andy Fefta Wijaya ve Dr. Fadillah Amin’e hediye takdiminde bulundu. Program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Fotoğraflar