Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2024

Gösterim: 35

Rektörümüz Lise Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, “Kariyer Rotası: Üniversite Tercihinde Geleceği Planlama” temalı seminerde Enerjisa Bandırma Fen Lisesi ve Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu. 

Öğrenci Yaşam Merkezi Gri Salon’da gerçekleşen seminere Rektör Yardımcımız ve aynı zamanda Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Serap Palaz Çakır ve Tıp Fakültesi Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Çağdaş Aktan konuşmacı olarak katıldı. Seminere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Genel Sekreter Vekilimiz Faruk Küçük ile akademik ve idari personelimiz de katıldı.

Konuşmasına gençlerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek başlayan Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, üniversite tercihi ve meslek seçimi konularında öğrencilere bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Seçtikleri mesleklerin hayatlarının devamını büyük ölçüde etkileyeceğini belirten Rektörümüz, öğrencilere gelecekleri için hedef belirlemeleri tavsiyesinde bulundu. Seminerde kendi eğitim ve meslek hayatından örnekler de paylaşan Boz, soru cevap bölümünde öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı.

Seminer sonrasında öğrenciler, Öğrenci Yaşam Merkezi Fuaye Salonu’nda Araştırma Görevlilerine bölüm ve programlar hakkında sorularını yönelttiler.


Fotoğraflar