Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2024

Gösterim: 43

Rektörümüz, AA Yılın Kareleri Oylamasına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Anadolu Ajansı’nın (AA) her yıl düzenlediği "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı. Anadolu Ajansı muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Rektörümüz; “Deprem: Umut, Gazze: Kanıt, Çevre-Yaşam, Haber ve Spor” kategorilerinde beş fotoğraf için oy kullandı.

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Deprem: Umut kategorisinde " Kurtarma Sevinci", Gazze: Kanıt kategorisinde “Tarifsiz”, Çevre-Yaşam kategorisinde “Boğazın Şahitliği”, Haber kategorisinde “Yıkım”, Spor kategorisinde ise “Yumruk” fotoğraflarına oy verdi.

Oylama sonrası açıklamalarda bulunan Rektörümüz, "Geride bıraktığımız sene içerisinde 6 Şubat’ta yaşadığımız ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler ve Gazze’de yaşanan insanlık dramı bizleri derinden yaraladı. Yaşanan bu acı olayların bir daha yaşanmamasını, 2024 yılının ülkemiz ve dünya adına barış ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni ediyor, fotoğrafları oylamaya sunulan tüm fotoğrafçılarımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.


Fotoğraflar