Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2023

Gösterim: 91

Önlisans Mezunlarımızı Geleceğe Uğurladık

Üniversitemiz 2023 yılı önlisans mezunlarına yönelik düzenlenen mezuniyet törenimiz büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Merkez Yerleşkemizdeki Spor Vadisi’nde yer alan Kapalı Spor Salonu’muzda gerçekleşen mezuniyet törenine Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Celalettin Yanık, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, akademik ve idari birimlerimizin yöneticileri, basın mensupları, öğrenciler ve aileleri katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından yapılan açış konuşmasının ardından meslek yüksekokullarımızı birincilikle bitiren öğrencilerimizin tüm mezunlar adına kütüğe plaket çakma seramonisi gerçekleşti.

Adalet Meslek Yüksekokulu, Bandırma Meslek Yüksekokulu, Denizcilik Meslek Yüksekokulu,  Erdek Meslek Yüksekokulu, Gönen Meslek Yüksekokulu, Manyas Meslek Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Susurluk Tarım ve Orman Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan öğrencilerimize hocaları tarafından mezun belgeleri takdim edildikten sonra Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in geri sayımı ve müzik eşliğinde keplerini havaya fırlatmasıyla son buldu.


Fotoğraflar