Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2021

İslami İlimler Fakültemiz Hayırlı Olsun

Üniversitemizin hazırlık çalışmalarını yürüttüğü fakültelerden bir tanesinin daha kuruluşu gerçekleşti. İslami İlimler Fakültemiz, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) kararı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı doğrultusunda, 06.02.2021 tarih ve 31387 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak kurulmuş bulunmaktadır.

Üniversitemiz bünyesinde akademik faaliyete başlayan İslami İlimler Fakültemizin, başarılı çalışmalar ve hızlı bir gelişim süreci göstereceği inancıyla Üniversitemiz ve kentimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.

İslami İlimler Fakültemizin açılışını onaylayarak kentimize kalıcı bir eser daha kazandırmış olan Sayın Cumhurbaşkanımıza, YÖK Başkanımız Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç başta olmak üzere tüm kurul üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.