Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2023

Cumhuriyet’in 100. Yılı Bandırma’da Coşkuyla Kutlandı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliğine katıldı. Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Levent Eğren, Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, gaziler, vatandaşlar ve öğrenciler resmî törende hazır bulundu.

Kutlamalar; Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Levent Eğren’in halkı selamlamasıyla başladı. Sonrasında Kaymakam Engin Aksakal, günün anlam ve önemine dair konuşmasını gerçekleştirerek Cumhuriyet’in 100. yılını kutladı.

Kutlama etkinliği şiirlerin okunması, halk oyunları, dans gösterileri ve çeşitli kareografilerle sürdü. Kutlamalar, askerler, gaziler, öğrenciler ve resmi geçişin ardından sona erdi.