Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2020

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (BANÜ-TEKNOPARK) Kurucu Heyet Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz bünyesinde kurulacak olan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (BANÜ-TEKNOPARK) kurucu heyet toplantısı gerçekleştirildi. Üniversitemiz Senato Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı V. İsmail Tunçbilek, Bandırma OSB Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen OSB Başkanı Yusuf Çetinkaya, Marmara OSB Başkanı Saadettin Çay ve Bandırma Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ertunç İşbay katılırken, Üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Genel Sekreter Yardımcımız Faruk Küçük, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımız Mustafa Alpaslan İmamoğlu ve TTO Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Mustafa Cem Aldağ katılım gösterdi. Toplantıda, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nin (BANÜ-TEKNOPARK) kuruluşuna dair izlenecek yol haritası üzerinde görüşmeler yapılarak, BANÜ-TEKNOPARK’ın faaliyet alanlarına dair fikir alışverişinde bulunuldu.