Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2024

Balıkesir Valimiz İsmail Ustaoğlu’dan Üniversitemize İade-i Ziyaret

Balıkesir Valimiz Sn.İsmail Ustaoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Balıkesir İl Jandarma Komutanı J. Tümg. Nurettin Alkan, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit ve İl Jandarma Komutan Vekili J Kd. Albay Ali Taşyürek’in Sayın Valimize eşlik ettiği ziyarette Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu da hazır bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Balıkesir Valimiz Sn.İsmail Ustaoğlu ve beraberindeki heyet, Rektörümüze yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Rektörümüz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Üniversitemizin akademik çalışmaları, projeleri ve yerleşke alanında yürütülen çalışmalar hakkında Vali Ustaoğlu’na bilgiler verdi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.