Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2023

Gösterim: 62

BANÜ-TÖMER 2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Üniversitemiz tarafından uluslararası öğrencilerimize yönelik olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları Programı ve 2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi BANÜ-TÖMER Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Eğitimlerini tamamlayarak yeterlilik belgesi almaya hak kazanan BANÜ-TÖMER öğrencileri, keplerini fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadı.

Merkez Yerleşkemizdeki Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen törene, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Genel Sekreter Vekilimiz Faruk Küçük, Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Celil Aydın, BANÜ-TÖMER Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Ömer İnan, Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Öğr. Gör. Muhammed Murat Öymez, BANÜ-TÖMER öğretim elemanları ile Üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasının ardından programın açılış konuşmasını yapan BANÜ-TÖMER Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Ömer İnan, katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında BANÜ-TÖMER olarak üstlendikleri önemli görevi vurguladı. Törende Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir de yaptığı konuşmasında “Böyle bir ortamda siz değerli öğrencilerimizle beraber olmaktan dolayı çok memnunum. Sizleri ülkemizde ağırlamaktan, sizlerin eğitimine katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Bundan sonraki yaşamlarınızda başarılar diliyorum, hepinizi tebrik ediyorum. BANÜ-TÖMER yöneticilerine, öğretim elemanlarına ve idari personeline emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.  

Mezuniyet töreninde uluslararası öğrencilerimiz, Türkçe şarkılar ve halk oyunlarının yanı sıra kendi kültürlerine ait gösteriler düzenledi. Renkli görüntülere sahne olan programda öğrencilerimiz gönüllerince eğlendi.