Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2021

Gösterim: 217

YÖKAK Kurumsal Dış Değerlendirme Programı Kapsamında Üniversitemiz ile Yüzyüze ve Çevrimiçi Toplantılar Gerçekleştirildi

Yükseköğretim Kalite Kurulu kurumsal dış değerlendirme programı kapsamında, “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Değerlendirme Takımı”ndan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Giresun Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nazım Elmas, Bursa Uludağ Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Funda Coşkun ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nden Aslı Kaya Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyaret programı çerçevesinde “Değerlendirme Takımı Üyeleri” Sağlık Bilimleri Fakültemiz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemizin dekanları ve öğretim üyeleriyle bir araya gelerek toplantılar gerçekleştirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in eşliğinde gerçekleşen ziyaretler öğlen saatlerinde Gönen Meslek Yüksekokulumuzdaki yemekli toplantıyla devam etti. Ardından Yeni Senato Salonumuzda daire başkanlıkları ve koordinatörlük temsilcilerimizle bir araya gelinerek birimler bazında temsilcilerimizden görüşler alındı. 


Üniversitemize gerçekleşen ziyaretlerin yanı sıra, Hacettepe Üniversitesinden Prof. Dr. Aynur Ayşe Karaduman, Kocaeli Üniversitesinden Prof. Dr. Ümit Alnıaçık, Ankara Üniversitesinden Doç. Dr. Begüm Yurdakök Dikmen ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinden Ekrem Öztürk’ün oluşturduğu “YÖKAK Uzaktan Değerlendirme Takımı” da eş zamanlı olarak sırasıyla Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Ömer Şimşek, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Celalettin Yanık, sonrasında Üniversitemizin Kalite Komisyon Üyeleri, Üniversitemiz lisans öğrencileri, Bandırma MYO Müdürümüz ve personelimiz, Uygulama ve Araştırma Merkezlerimizin müdürleri ile son olarak daire başkanlarımızla çevrimiçi görüşmeler yaptı. 


Gün boyu süren yüzyüze ve çevrimiçi görüşmeler sonrasında Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Bandırma Ticaret Borsasından Ahmet Toygun, Bandırma MÜSİAD Başkanı Ali Şengül, BANSİAD Başkan V. Adil Levent Coşkun, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaan Bingül, Kızılay Bandırma Şube Başkanı Halil Özümüt, Bandırma Basketbol GSK Başkanı Bora Öziş, ASSAN Gıda Ar-Ge Müdürü Özlem Halil ile Üniversitemiz heyeti olarak Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Prof. Dr. Celalettin Yanık ve Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Değerlendirme Takımı” ile akşam yemeğinde bir araya gelerek paydaş değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler. Toplantıda Üniversitemizin paydaşlarıyla yapmış olduğu işbirlikleri ile ilgili görüş alışverişi ve değerlendirmelerde bulunuldu.  
Ziyaretlerin ikinci gününde ise, Değerlendirme Takım Üyeleri tarafından Rektörlük Senato Odasında değerlendirme takım çalışması yapıldı. Değerlendirme Takım Başkanı Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ın Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile Rektörlük Makamında gerçekleştirdiği görüşmenin ardından, Yeni Senato Salonumuzda Değerlendirme Takım Üyeleri tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ile Prof. Dr. Celalettin Yanık’a “Çıkış Bildirimi” sunumu gerçekleştirildi. Ziyaret ve toplantılar, kapsamlı bir değerlendirme ve tavsiyeler ile son buldu.