Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2020

YÖK Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirme Programı Ön Ziyaret Toplantısı Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirildi

YÖK Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında ön ziyaret toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Üniversitemizden Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yarımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ile Prof. Dr. Celalettin Yanık, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Kalite Komisyonu üyelerimiz ve Kalite Koordinatörlüğümüz katılırken, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Kocaeli Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ümit Alnıaçık, Hacettepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. Aynur Ayşe Karaduman, Giresun Üniversitesi’nden Prof. Dr. Güven Özdem ile Prof. Dr. Nazım Elmas, Bursa Uludağ Üniversitesi’nden Doç. Dr. Funda Coşkun, Eskişehir Üniversitesi’nden Aslı Kaya ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nden Ekrem Öztürk “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Değerlendirme Takımı” olarak katılım gösterdiler. Çevrimiçi gerçekleşen toplantıya Üniversitemiz Senato Salonu’ndan katılan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Üniversitemizin faaliyetleri, yeni açılan bölümlerimiz, öğrenci ve personel sayılarımız, devam eden inşaatlarımız ve fiziki alan konularını içeren detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Toplantının ikinci bölümde ise, Rektör Yardımcımız, aynı zamanda Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Celalettin Yanık, Üniversitemizin kalite güvence sistemi, uzaktan eğitim politikası ve 2019 yılı kurum içi değerlendirme raporunda yer alan eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, toplumsal katkı ve yönetim sistemleri hakkında hazırlamış olduğu sunumunu paylaştı.