Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2021

Gösterim: 191

Üniversitemizin 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Dolayısıyla Düzenlediği “Düşmeyen Cephe Çanakkale” Adlı Resim Sergisi Açıldı

Gülsüm Sönmez'in destansı bir mücadele olan Çanakkale Savaşı'ndaki sahneleri resmettiği ve 19 resimden oluşan "Düşmeyen Cephe Çanakkale" adlı resim sergisinin açılış töreni gerçekleşti.

Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar Sergi Salonunda gerçekleşen açılış törenine Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğ. General Oğuz Okuyucu, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş ve Bandırma ilçe protokolünün yanı sıra vatandaşlarımız da katılım gösterdi.

Protokol üyelerinin, Ressam Gülsüm Sönmez’in her bir resminde yansıtmak istediği atmosferin anlatımı Üniversitemiz tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi dolayısıyla, Ressam eşliğinde sergiyi gezmelerinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, büyük bir özveri ve emekle sergiyi oluşturan Ressam Gülsüm Sönmez’e katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

"Düşmeyen Cephe Çanakkale" adlı resim sergisi, 18-20 Mart tarihlerinde, 09:00 ile 20:30 saatleri arasında sanatseverlerin ziyaretine açık olacaktır.


Fotoğraflar