Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2020

Üniversitemizden Yalova Üniversitesine Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’ye makamında ziyaret gerçekleştirdi. Rektör Yardımcımız Feyzullah Temurtaş, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımız Mustafa Alparslan İmamoğlu, Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi İsmail Koçak, TTO Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Mustafa Cem Aldağ ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemizden Dr. Öğr. Üyesi Harun Özbay’ın da eşlik ettiği ziyarette, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Fehime Jülide Hızal Yücesoy, Genel Sekreter Ömer Naci Fidan, Teknopark Proje Yöneticileri Prof. Dr. Ferhat Sayım ve Dr. Öğr. Üyesi Fuat Kosanoğlu da hazır bulundu. Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci tarafından ağırlanan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile Üniversitemiz heyetine, Yalova Üniversitesi Teknopark yöneticileri, kısa süre önce Cumhurbaşkanlığı’nca onaylanan Yalova Teknoloji Geliştirme Bölgesi ve 2021 yılının yazına kadar tamamlanması planlanan teknopark hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret hediye takdimleriyle sona erdi.