Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2020

Üniversitemizden 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Sebebiyle Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne Ziyaret

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğümüz ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümümüz tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle farkındalık yaratmak amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı eğitim vermekte olan bir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret gerçekleşti. Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Gülhan Yılmaz Gökmen ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim elemanlarımız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde çalışan, alanında uzman eğitimcilerle yaptıkları görüşmeler ile engelli bireylerin ve ailelerinin güncel durumları hakkında bilgi aldı. Üniversitemizin katkılarıyla gerçekleştirilebilecek projeler değerlendirilerek pandemi sürecinde engelli bireyleri ve ailelerini farklı konularda bilgilendirmek için çevrimiçi eğitimler planlandı. Ziyaret, kurum yöneticisi ve eğitmenlere çiçek takdimi ile son buldu.