Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2021

Üniversitemizden “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi” Dolayısıyla Çanakkale’ye Ziyaret Programı

Üniversitemiz tarafından “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi” dolayısıyla Çanakkale’ye ziyaret programı gerçekleştirildi. Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının düzenlediği ve öğrencilerimizin yoğun katılım gösterdiği program 5 otobüsle, seyreltilmiş oturma düzeni ve pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleşti.

Program çerçevesinde Çanakkale Savaşı’nın yaşandığı Kilitbahir Kalesi, Namazgah Tabyası, Seyit Onbaşı Anıtı, Rumeli Mecidiye Tabyası, Şahindere Sargı Yeri Hastane Şehitliği, Çanakkale Şehitler Abidesi, Ertuğrul Koyu Yahya Çavuş Şehitliği, 57. Alay Şehitliği ve Conkbayırı ziyaret edildi. Ziyaret programında Çanakkale Savaşı’nda yaşanan zorlu mücadele ve ecdadımızın kanıyla, canıyla kazandığı zaferin yıldönümünde Çanakkale ruhunu, öğrencilerimiz yerinde ve uzman rehberlerin anlatımıyla teneffüs etmiş oldular.