Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2020

Gösterim: 272

Üniversitemizde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Üniversitemiz ile Tez-Koop-İş Sendikası (Türkiye Ticaret, Kooperatif, Eğitim, Büro ve Güzel Sanatlar İşçileri Sendikası) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Üniversitemiz temsilcileri ile Tez-Koop-İş Sendikası temsilcileri arasında yapılan görüşmeler neticesinde, Üniversitemiz bünyesinde sürekli işçi kadrosunda çalışan personelimizin ekonomik ve sosyal durumları ile çalışma şartlarında iyileştirmeler sağlayan Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya varılarak arasında 01.01.2020 - 31.12.2021 tarihlerini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi, 15 Aralık 2020 tarihinde Üniversitemiz Eski Senato Salonu’nda imzalandı. Toplu iş sözleşmesini Üniversitemiz adına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Celalettin Yanık imzalarken, Tez-Koop-İş Sendikası adına ise Genel Sekreter Hakan Bozkurt imza attı. Sözleşmeyi ayrıca işveren temsilcileri olarak Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Personel Dairesi Başkan V. Faruk Küçük, idari ve Mali İşler Dairesi Başkan V. Sakine Turğutalp ile Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Cem Polat, sendika temsilcileri olarak ise Şube Başkanı Bülent Çetin, İşyeri Sendika Temsilcisi Olcay Özer Aydın ile Avukat Tülay Javanshir de imzaladılar. 

Üniversitemizde işçi statüsünde görev yapan personelimizin ekonomik ve sosyal haklarını düzenleyen bu toplu iş sözleşmesinin personelimize ve Üniversitemize hayırlı olmasını dileriz.


Fotoğraflar