Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2022

Üniversitemiz İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya’da Düzenlenen Üniversite Tercih Fuarlarında Aday Öğrencilerle Buluştu

Üniversitemiz, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) katılan ve tercih yapacak olan aday öğrencilere yönelik büyükşehirlerde düzenlenen üniversite tercih fuarlarına katılım sağladı. Eket Fuarcılık tarafından düzenlenen İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya’da gerçekleşen Unitercih fuarlarına aday öğrenciler, aileleri ve rehber öğretmenler yoğun ilgi gösterdi. Üniversitemiz standında görev alan Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü çalışanlarımız tarafından katılımcılara Üniversitemizin bölüm ve programları, akademik başarıları, lokasyonu, yerleşkeleri, sunmuş olduğu sosyal, sanatsal, sportif ve kültürel imkanları, yurt, burs ve barınma olanakları ile merak edilen tüm konular hakkında detaylı bilgiler verildi.