Tarih: 24 Aralık 2020

Gösterim: 8

Rektörümüz’ün Yoğun Geçen Anakara Ziyareti ve Üniversitemiz Yatırımları

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir; Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz ile Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sabahattin Aydın ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç’i makamlarında ziyaret etti.

Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi’nde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğiyle inşaatı devam eden çok amaçlı spor kompleksi ile Üniversitemiz öğrencilerinin ihtiyacı olan yeni yurtların yapımı için görüşmelerde bulunuldu. Üniversitemiz bünyesinde yeni kurulan Tıp Fakültemiz ile Üniversitemiz ve Sağlık Bakanlığı arasında yapılacak olan afiliasyon anlaşması konularının değerlendirildiği toplantıda, karşılıklı işbirliği ve devam eden işlem süreçlerinin hızlandırılması konularında yoğun bir görüşme trafiği gerçekleşti.