Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2020

Gösterim: 276

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir TRT Radyo 1’de Yayınlanan “Işık Tutanlar” Programına Konuk Oldu

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, 27 Mayıs Çarşamba günü saat 20:30’da TRT Radyo 1’de Zeynep Bayraktutan’ın hazırlayıp sunduğu “Işık Tutanlar” programına konuk oldu.
Üniversitemiz Prof. Dr. Sabahattin Zaim Kütüphanesi’nde kaydı gerçekleştirilen “Işık Tutanlar” programında Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir; Covid-19 salgınının başlangıcından itibaren Üniversitemizin aldığı tedbirler, uzaktan öğretime geçiş ve iyileştirme süreçleri, yaz okulu, mezuniyet töreni ve 2020-2021 eğitim-öğretim yılına dair öğrencilerimizin merak ettikleri hakkında bilgiler paylaştı. 

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in, açılması planlanan iletişim, hukuk ve tıp fakültelerimize dair gelişmeler, 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde öğrenci kabulüne başlayacak yeni bölüm ve programlar, öğrenci yaşam merkezimiz ile yeni yemekhanemizin hizmete giriş tarihleri, yapımı devam eden ve yeni başlayacak olan binalarımız ile yeni dönemde öğrencilerimizi bekleyen güzel sürprizlere dair çok önemli açıklamalarda bulunduğu radyo programının videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


Fotoğraflar