Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2021

Marmara OSB Yönetiminden Üniversitemize Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Marmara OSB Başkanı Saadettin Çay ve Marmara OSB Bölge Müdürü Hakan Sönmez ile Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel,  Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Prof. Dr. Celalettin Yanık, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, BANÜ-Teknopark Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Harun Özbay ve BANÜ-TTO Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Cem Aldağ’ın katılımıyla Yeni Senato Salonumuzda teknik toplantı gerçekleştirildi.

Marmara OSB ve BANÜ Teknopark’ın ele alındığı toplantıya Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Eker de çevrimiçi olarak katıldı. Marmara OSB ile BANÜ Teknopark kuruluş çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.