Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2021

Kadın Aile ve Toplum Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-KAT) tarafından “Kadının Güçlendirilmesi-Kadın Girişimciler Nasıl Başarıyor?” Konulu Söyleşi Düzenleniyor

Üniversitemiz Kadın Aile ve Toplum Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-KAT) tarafından “Kadının Güçlendirilmesi-Kadın Girişimciler Nasıl Başarıyor?” konulu söyleşi düzenleniyor. Moderatörlüğünü BANÜ-KAT Müdürü Doç. Dr. Aybeniz Akdeniz Ar’ın yapacağı söyleşinin konuğu Sen Tarım ve Sanayi A.Ş Genel Müdürü, aynı zamanda TOBB Balıkesir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Buket Boyacı olacaktır.

15 Mart 2021 Pazartesi günü saat 20.00’da gerçekleşecek olan söyleşi Üniversitemizin Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacaktır.