Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2022

Gösterim: 253

Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde Üniversitemiz ve TÜB Üyesi Üniversiteler Paydaşlığında Düzenlenen “Trakya Kariyer Fuarı 2022” Büyük İlgi Gördü

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde, Üniversitemiz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesi paydaşlığında düzenlenen “Trakya Kariyer Fuarı 2022” yoğun bir katılımla gerçekleşti. 23-24 Mart 2022 tarihlerinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde gerçekleşen ve Türkiye’nin farklı üniversitelerinden 10.000’den fazla öğrenci ve mezunun katıldığı fuarda çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Fuarın ikinci gün etkinliklerinde rektörler buluşması paneli gerçekleşti. Moderatörlüğünü Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’in yaptığı rektörler buluşmasına Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Okhan Akdur konuşmacı olarak katıldı. 
Rektörlük Konferans Salonu’nda 2. gün etkinliklerinde rektörler buluşması panelinin ardından Trakya Kariyer Fuarı ve Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) üyesi paydaş üniversiteleri rektörleri birlikte fuar stant ziyaretleri gerçekleştirdi.
Ziyarette stant temsilcileri, öğrenciler ve ziyaretçiler ile görüş alışverişinde bulunularak fotoğraf çekimi yapıldı.


Fotoğraflar