Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2020

Gösterim: 273

Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde Düzenlenen ve Üniversitemizin de Paydaş Olduğu “Online International Conference of Covid-19 (Concovid)" İstanbul’da Gerçekleşti

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Üniversitemiz, İstanbul Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi, İbn Haldun Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Karatay Üniversitesi ve Çağ Üniversitesi işbirliğiyle 12-13-14 Haziran 2020 tarihlerinde dünyada ilk kez online olarak düzenlenen Covid-19 (Concovid) kongresine, Türkiye’nin yanısıra Malezya, Çin, Japonya, İtalya, ABD ve İran’dan yaklaşık 250 araştırmacı katıldı.

 

Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci’nin açılış konuşmasını yaptığı, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in de konuşmacılar arasında yer aldığı Covid-19 kongresinde sağlık, eğitim, ekonomi, pazarlama, uluslararası ilişkiler ve diğer sosyal alanlarda çalışmalar görüntülü konferans şeklinde sunularak pandeminin farklı ülkelerdeki mevcut durumu, uygulanan politikalar ve farklı alanlarda ortaya çıkan sorunlara yönelik alternatif çözümler konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

 


Fotoğraflar