Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2021

Gösterim: 213

BANÜ-KAT ve Bandırma Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü İş Birliği İle 8 Mart Dünya Kadınlar Günününde Şehit Ailelerine Ziyaret

Üniversitemiz Kadın, Aile ve Toplum Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-KAT) ve Bandırma Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlamak amacıyla ilçede bulunan şehit anneleri, kadın muhtarlar, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü vasıtasıyla sosyal ve ekonomik destekten yararlanarak çocuklarının bakımını sağlamaya çalışan kadınlar ile evde bakım hizmetinden yararlanarak engelli yakınlarının bakımını sağlamaya çalışan kadınlar ziyaret edildi.

Ziyaretler Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Neziha Büyüksolak, Üniversitemiz Kadın, Aile ve Toplum Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Aybeniz Akdeniz Ar ve Sosyal Çalışmacı Ayşen Gündüz tarafından gerçekleştirilerek ziyarette bulunulan kadınlara karanfil ve maske hediye edildi. Aynı zamanda kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında farkındalık oluşturmak amaçlandığından bilgilendirme ve rehberlik edilerek konuyla ilgili broşürler ailelere takdim edildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği kapsamında, Üniversitemiz Kadın Aile ve Toplum Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ-KAT) ayrıca Bandırma Paşakent Muhtarlığı ile birlikte öğrencilerimizin ailelerine ziyaret gerçekleştirerek çiçek takdiminde bulundular. Ziyaretler BANÜ-KAT Müdürü Doç. Dr. Aybeniz Akdeniz Ar, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gülnil Aydın, Öğr. Gör. Özlem Serpen ve Paşakent Muhtarı Nurten Sarıaltın tarafından gerçekleştirildi.


Fotoğraflar