Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2021

Gösterim: 250

“18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi” Dolayısıyla Bandırma Şehitliği’nde Resmî Tören Düzenlendi

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi” dolayısıyla, Bandırma Şehitliği’nde düzenlenen resmî törene katıldı.

Üniversitemizi temsilen Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in katıldığı törende, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğ. General Oğuz Okuyucu, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz ve çok sayıda vatandaş da yer aldı.

Bandırma Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Bandırma Belediyesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit ve Dul Yetimleri Derneği Bandırma Temsilciliği tarafından Şehitler Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan resmî tören programı, Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Resul Yavuz’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

Tören, Bandırma İlçe Müftüsü Halil Şekerci tarafından şehitlerimiz için edilen duaların ardından şehit kabirlerinin ziyaret edilmesi ve şehit kabirlerine çiçek bırakılmasıyla son buldu.


Fotoğraflar