Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2022

Gösterim: 627

Üniversitemizde “Akademik Başarı Ödül Töreni” Düzenlendi

 

Üniversitemizin bu yıl ikincisini düzenlediği “Akademik Başarı Ödül Töreni” Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Akademik kariyerinde başarılar gösteren akademik personelimizin ödüllendirilmesi amacıyla düzenlenen törende “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Ödülü”, “Dünya Bilim İnsanları Ödülü (AD Scientific Index)”, “Akademik Başarı Ödülü (BANÜ-WOS)”, “Akademik Teşvik Ödülü”, “Akademik Birim Performans Ödülü”, “Proje Ödülü” ve “Patent Ödülü” kategorileri belirlenerek ödül almaya hak kazanan akademisyenlere ödülleri takdim edildi.

Yüksekokulumuz “Toplam Yayın Oranına Göre En Başarılı Meslek Yüksekokulu” ve “Web of Science Yayın Sayısına Göre En Başarılı Meslek Yüksekokulu” kategorilerinde tüm Meslek Yüksekokullarının içinde “En Başarılı Meslek Yüksekokulu” seçilerek iki ödüle birden layık görüldü.

Törende ayrıca, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim TÜMEN’e, “AD Scientific Index” listesine göre Türkiye'de yayınları en çok atıf alan ve H index'i en yüksek ilk 6 bin akademisyen içinde bulunması nedeniyle Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR tarafından “Dünya Bilim İnsanları Ödülü” takdim edildi.

Yüksekokulumuz, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Hocamız Doç. Dr. Miraç KAMIŞLIOĞLU’da Banü-Web of Science Yayınları kategorisinde “Akademik Başarı Ödülü (BANÜ-WOS)” aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, Yüksekokulumuzu başarılarından dolayı kutlayarak akademisyenlerimizin elde etmiş olduğu başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyük bir coşkuyla gerçekleşen tören, ödül alan akademisyenlerimizin aile fotoğrafı çekimiyle son buldu.