Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2022

Akademik Araştırmalar ve Sosyal Aktivite Topluluğu ve Sosyal Sorumluluk ve Gönlüllülük Koordinatörlüğü İş Birliğiyle ‘Al-Oku-Bırak Kitap Kumbarası” Etkinliği Düzenlendi

Öğrencilerin üniversite yerleşkesi içinde ücretsiz kitaba erişimini kolaylaştıran etkinlik iki aşamadan oluşmaktadır. Etkinliğin ilk aşamasında, 21-25 Mart 2022 tarihleri arasında Merkezi Derslik Binası, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinde açılan stantlardan kitap bağışı alınmıştır.

İkinci aşamada bağışlanan bu kitaplar öğrencilerimize ulaştırılmak üzere 6 Nisan 2022 tarihinde Üniversitemizde belirlenen ‘Al-Oku-Bırak’ noktalarına bırakılacaktır. Amaç öğrencilerin kitapları okuduktan sonra bu noktalara geri bırakmaları ve daha sonra bir başka öğrencinin kitaptan yararlanmasını sağlamaktır.