Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2022

Gösterim: 132

AL-OKU-BIRAK KİTAP KUMBARASI

Sosyal Sorumluluk ve Gönlüllülük Koordinatörlüğü ile Akademik Araştırmalar ve Sosyal Aktivite Topluluğu’nun iş birliğiyle ‘AL-OKU-BIRAK KİTAP KUMBARASI ETKİNLİĞİ’ düzenlenmiştir. Etkinlik ‘Gönüllülük Çalışmaları’ dersinde uygulanan bir proje olarak hayata geçirilmiştir.

Doç.Dr. Nida ABDİOĞLU’nun önderliğinde ve ‘Gönüllüllük Çalışmaları’ dersini veren hocalarımızın katkılarıyla düzenlenen AL-OKU-BIRAK etkinliğinin ilk aşamasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ve Merkezi Derslik Binası’nda stantlar açılmıştır. Stantlarda ‘Gönüllülük Çalışmaları’ dersini alan 60 öğrenci görev almıştır. Üniversitemizde görevli çok sayıda hoca ve öğrencinin desteği ile 225 adet kitap bağışı alınmıştır.

Etkinliğin 2. Aşamasında kumbarada toplanan kitaplar öğrencilere ulaştırılacaktır. 6 Nisan 2022 tarihinde Üniversitemizde belirlenen ‘AL-OKU-BIRAK’ noktalarında bu kitaplar sunulacaktır. Bu noktalardaki kitaplardan yararlanan öğrencilerin kitapları okuduktan sonra AL-OKU-BIRAK noktalarına geri bırakmaları istenecektir.  Böylece geniş bir öğrenci kitlesi bu kitaplardan yararlanabilecektir.