Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2021

Üniversitemiz Tarafından "19 Mayıs ve Milli Mücadele" Konulu Panel Düzenlenecektir

Üniversitemiz tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla  "19 Mayıs ve Milli Mücadele" konulu çevrimiçi panel düzenlenecektir. Moderatörlüğünü Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu’nun yapacağı panele, Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Dilşen İnce Erdoğan, Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Karayaman ve Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Şahin konuşmacı olarak katılacaklardır.

18 Mayıs 2021 Salı günü saat 21.00’ da gerçekleşecek olan panel, Üniversitemizin Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacaktır.